ZERZEVAN ANKARA görkemli bir etkinlikle açıldı!
Ankara’ nın en yeni ve dikkat çekici gastronomi merkezi Zerzevan, 9 Ekim 2024’ te görkemli bir etkinlikle kapılarını açtı. Türkiye’ nin önde gelen siyasetçileri ve iş camiasından birçok seçkin konuğun katılımıyla adeta bir kutlamaya dönüşen açılış etkinliği yaklaşık 1500 kişilik geniş katılımla gerçekleşti.
Ankara’ nın en yeni ve dikkat çekici gastronomi merkezi Zerzevan, 9 Ekim 2024’ te görkemli bir etkinlikle kapılarını açtı. Türkiye’ nin önde gelen siyasetçileri ve iş camiasından birçok seçkin konuğun katılımıyla adeta bir kutlamaya dönüşen açılış etkinliği yaklaşık 1500 kişilik geniş katılımla gerçekleşti. Zerzevan Ankara’ nın açılışına Türkiye Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Fahri Kasırga, eski bakanlardan Abdülkadir Aksu, M. Salim Ensarioğlu, M. Mehdi Eker, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, ATO Başkanı Gürsel Baran, TESK Başkanı Bendevi Palandöken, Diyarbakır Milletvekilleri M. Galip Ensarioğlu, Mehmet Sait Yaz, Diyarbakır Eski Belediye Başkanı Turgut Atalay, DTSO Başkanı Mehmet Kaya, DTB Başkanı Engin Yeşil, Aziz Elaldı ve Cüneyt Asan gibi iş insanlarının yanı sıra çok sayıda davetli ve vatandaşlar katıldı.
Açılış etkinliğinde konuklara hitaben bir konuşma yapan Diyarbakır Hancı Restoran işletmecisi Şeyhmus Doğan, kardeşi Süleyman Doğan’ a Ankara’ ya değer katan böyle bir mekanı kazandırdığı için teşekkür ederek, “Zerzevan’ ın sadece bir restoran değil, kültürel bir deneyim ve bir gastronomi merkezi olduğunu” söyledi.
Mezopotamya Mutfağı’ nın geleneksel lezzetlerini modern sunumlarla Ankaralılar’ ın damak zevkine sunan Zerzevan Ankara Restoran, muhteşem atmosferiyle adeta bir gastronomi müzesini andırıyor.
Doğu ve Güneydoğu Bölgesinin kültürel mutfak mirasını günümüzün damak zevkine uygun bir şekilde yeniden yorumlayarak misafirlerine unutulmaz bir deneyim yaşatan Zerzevan Ankara’ nın mutfağında, doğu ve güneydoğu mutfağının ünlü şefi Ali Geyik liderliğindeki deneyimli ekip, tarihi tarifleri aslına sadık kalarak güncel yorumlarla hazırlıyor. Menüde Diyarbakır serpme kahvaltısından, kaburga dolmasına, nardan aşından, ayvalı kavurmaya, gerdan tavadan, ızgara ve pide çeşitlerine uzanan zengin ve köklü lezzetler, misafirlerin damak zevkine hitap eden bir seçki sunuyor.
Zerzevan Ankara’ nın yerel üreticilerden elde edilen malzemelerle hazırlanan coğrafi işaretli ürünlerin yer aldığı menü seçimi, yüksek lezzet kalitesiyle davetlilerden tam not aldı. Zerzevan Ankara, görkemli açılışıyla misafirlerine sadece yemek değil, aynı zamanda kültürel bir miras sunma hedefini bir adım daha ileri taşıdı.
Benzer Haberler
N2Mobil Takip Sistemleri, Mezopotamya Otomotiv Fuarına Damgasını Vurdu
SİYA GRUP’TAN DİYARBAKIR’A LÜKS ENGELLİ ARAÇ ATAĞI
Tez Gel Yaşam’dan Diyarbakır’a Modern Bir Dokunuş: Anka Kent Villaları Görücüye Çıktı
METOSAD Kuruldu: Mezopotamya Turizmi İçin Güç Birliği
"DİYŞAD, Diyarbakır’ın Kültür ve Edebiyatına Işık Tutuyor"
Siirt Vakfı, Ramazan’da Yardımlaşma Geleneğini Sürdürüyor
ZERZEVAN ANKARA görkemli bir etkinlikle açıldı!
Dubai Çikolatası’ na Turuncu dokunuş! “Çikolata Atölyemizin kapısı herkese açık”